Wednesday, October 25, 2006

Dagje relaxen..

Gisteren hebben we (mijn zus, pa, ma en ik) een dagje gerelaxed. Heerlijk even een dagje ontspannen in Nijmegen.

En daarna lekker uit eten bij Zorba de Griek! Heerlijk gegeten. Even weer eens wat anders!

Shocking!

Ik ben het niet vaak met de SP eens, maar hierin dus absoluut wel. Als het gaat om kinderen, kun je niet voorzichtig genoeg zijn!

Ziek!

Thursday, October 19, 2006

Wow!

Nooit gedacht, maar mijn hubbie en ik zitten op stijldansen!!!! Hulde aan Imke en Rutger, die hem zover hebben gekregen. En hij vind het ook nog eens wat! Joehoe! Ik wordt dansfreak haha :)
Nu aankomende zondag les en maandag les. Dus twee dagen achter elkaar. We hebben nu de basis van de Quickstep geleerd en gaan zondag de basis van de Cha cha cha leren en de Quickstep uitbreiden met figuren. Ben benieuwd!

Sunday, October 15, 2006

Lord Of The Rings marathon

Gisteren was het dan zover: De Lord Of The Rings marathon van alle extended versions van de LOTR. Het schema zag er als volgt uit:

- 's Morgens beginnen we met deel 1 extended version van 9 tot 12 (met eventuele uitloop van plaspauzes:)
- Lunch van zelf meegebrachte hapjes en broodjes (american lunch dus :)
- Na de lunch om plus minus half 2: deel 2 extended version tot ongeveer half 6 (wederom met eventuele uitloop van plaspauzes:)
- Etenstijd (tijd om wat te halen bij de snackbar/chinees
- Na het eten ongeveer om ongeveer half 8 tot 12 uur deel 3 extended version (met ook hier eventuele uitloop van plaspauzes:)

Het mooiste was dat de laatste film op "The End" stond terwijl het precies 12 uur was. Dus dat was echt strak getimed allemaal haha :)

Het was erg gezellig en goed vol te houden. Met dank aan Youth For Christ voor het materiaal!! (groot filmdoek en beamer!)

Tuesday, October 03, 2006

S enzo...

Jaja.. vanavond was het weer Salsa-avond! En dat is leuk en dat is fijn, want nu kan ik beter Salsa dansen dan voorheen. Hulde, hulde!

Nou dat dus..