Thursday, January 31, 2008

mijn trots! 2


druk en ziek

Tjonge.. ziek zijn is niet fijn.. ben nu al sinds ik ben begonnen met werken erg brak. Eerste week met kinderen resulteerde in verkoudheid en moeheid, tweede week met kinderen resulteerde in het voorgaande met daarbij een oogontsteking en volgens mij is mijn andere oog ook druk bezig ontstoken te raken. niet echt fijn dus..

qua drukte veel werk.. nieuwe klas die ik helemaal van de grond af moet inrichten en opbouwen. Kindje neemt veel tijd in beslag, leuke tijd :) maar wel tijd. En daarnaast nog huishouden. Tja, ik zeg niet dat ik de enige ben, maar het is wel druk, vooral omdat die nieuwe klas extra vrije dagen opslokt.. waardoor mij meisje dan weer bij oma is... heb haar liever thuis.... life's though

Tuesday, January 08, 2008

BAH!

Ik ben zo dom, zeg maar stom! Ik heb de verkeerde postcode opgegeven voor een pakketje, heb twee cijfers omgedraaid in mijn mail en nu ligt het pakketje in Almere en niet in Aalsmeer.. GRRRR! En ze kunnen het niet nog eens opsturen. Bah, moet ik het daar op komen halen zegt miep van de TNT. Ja ga voor me lol een uur rijden en een uur terug... pff... ik ben boos, bah bah bah! Ik moest morgen nog maar even na 2-en terugbellen over wat er met het pakketje gebeurd. Want de postcode bestaat niet in Almere.. Duh, het is ook in Aalsmeer.. maar dan net even een andere postcode.. OWWWWWW! hier had ik nou net geen zin in! Gek?

Stomme is dat ze het pakket niet kan doorsturen naar mij, maar dit staat op de site, spreken ze nu zichzelf tegen of niet?

"Als we een fout maken, doen we er alles aan die meteen weer goed te maken. Het kan dus gebeuren dat uw postbode aanbelt om verkeerd bezorgde post terug te vragen."

BAH! BAH! BAH!


Monday, January 07, 2008

Het zit er bijna op...

Helaas.. bijna is de vrije tijd op.. maar niet getreurd, ik ben alsnog 4 dagen in de week vrij :) Maandag 21 januari is het zover, dan ga ik weer aan de bak. Es kijken hoe het met mijn andere kinders gesteld is. Het begint al zo ernstig te worden dat ik van de week moest bedenken wie ik ook al weer tegen kwam uit mijn klas.. hoe heet ie nou ook alweer. Ooooooh ernstig!