Friday, January 29, 2010

Confession 2

Ik zit teveel achter dit ding... grrr... en hij zorgt er elke keer weer voor dat ie op schoot komt en verleidt me dan weer om te gaan internetten. Effe forum bijhouden, even serietje kijken, even bloggen. Alle eventjes bij elkaar zijn algauw verscheidene uren, en vaak ook gewoon veeeeeele uren. Gelukkig heb ik een eigenwijze dochter die ervoor zorgt dat ze gewoon aandacht krijgt hihi. Dan moet mama dat ding wel opzij leggen. Moet toch eens een goed voorbeeld gaan geven. Ik moet straks niet gek opkijken als mijn dochters ook zoveel achter dat ding gaan hangen op deze manier..

Thursday, January 28, 2010

Confession

Heeft u dat ook wel eens? Zo'n gevoel van, nee, nou effe niet? Je moet eigenlijk gaan sporten, maar je hoofd zegt, pfffff.. Je lijf heeft het wel nodig, maar ach.. Ondertussen blijven de kilo's gelijk, maar de omvang neemt wel een beetje toe.. frustratie alom, maar toch niet sporten. Nou ja, vanavond dan, want eigenlijk sport ik dus 2 keer in de week. 1 Keer trampolinespringen en 1 keer aquarobic. Ik vind dat ik dan best een keer mag skippen. (Hoort u het mij goedpraten? ;) )
Maar misschien moet ik ondertussen maar de chocola laten staan. Misschien maar gewoon niet halen in de suup. De verleiding is zo groot als het in de kast op de plank ligt. Ik ben chocofreak geloof ik. Zeg maar gerust verslaafde. Ik krijg gewoon flauwtes als ik geen chocola eet 's middags. Niet gezond al zeg ik het zelf, dus dan maar afkicken en gezonde tussendoortjes gaan verzinnen.



Iemand tips?

Saturday, January 23, 2010

zalig...

... zij die genieten...


Saturday, January 16, 2010

RESPECT!

Echt, ik heb echt mega veel Respect (met een hoofdletter ja) voor single moeders. Wat een doorzettingsvermogen moet je dan hebben, wat een geduld, wat een kracht. Ik denk dat de liefde voor je kids je op de been houdt. En dan kan ik me één kind nog goed voorstellen, maar met twee wordt het al een stuk pittiger. Na twee dagen alleen met de kids thuis te zijn geweest, van 's morgens vroeg tot 's avonds dat ze weer op bed gaan ben ik trots op mezelf dat het weer gelukt is, maar nog trotser op al die alleenstaande mama's out there die het elke dag van hun leven weer flikken om hun kinderen op te voeden, leuke dingen met ze te doen, een goed mens van ze te maken. I'm proud of all of you!