Sunday, September 25, 2011

Commentaar

Ja, ik leef nog, echt! Ben gewoon druk en als ik thuis ben ben ik moe (maar voldaan). Een dag meer werken voel je wel, moet even wennen aan het nieuwe ritme, hoe krijgen we het huishouden toch normaal rond, terwijl we een dag minder thuis zijn en toch niet op zondag aan de slag willen en over het algemeen toch ook op zaterdag weg zijn...? Tja, het moet allemaal zijn draai gaan vinden.

Ondertussen ben ik bezig om Fenna's verjaardag te regelen, taart, bordjes, alles in het thema van..... tja, dat blijft nog even een verrassing voor sommigen van jullie ;)

Daarnaast is onze grote meid ook aan het wennen op school, want als ze straks echt 4 is gaat ze hele dagen naar school. Ze heeft er enorm veel zin in! Mama ook, hoewel het heen en weer rijden naar school ook weer een ritme apart is. Moet ik op mijn vrije dag alsnog vroeg eruit... het is niet anders...

En last but not least ben ik met enthousiasme nog steeds bezig in de klas. Een klas vol lieve kleuters die keer op keer je verrassen met hun uitspraken en acties. Blijft geweldig :)

Nou dan ben je weer op de hoogte he?! ;)

Ciao!