Wednesday, November 29, 2006

Huizenjacht continues

We hebben weer huisje gekeken en dat was weer leuk! Deze is nog veel belovender dan de vorige twee. En dat terwijl we deze eerst hadden afgeschreven!
Zie hier wat wij zagen:



Nieuwe sjaal en muts

Haha, ik moest model staan voor het sjowen van een sjaal en een muts. 'tis best leuk om eens te poseren, maar je moet het niet de hele dag doen, want dan wordt het vrij saai denk ik zo. Zie hier wat resultaten:


Met dank aan Ilonka Hellewegen!

Monday, November 27, 2006

Fear for your life!

Wat doe je als er een in de fik staande ge-explodeerde gasfles door de lucht vliegt bijna boven je hoofd, die vervolgens landt in de dakgoot van het huis naast je en daarna weer terugketst en neer komt op de straat zo'n 5 meter van je vandaan?

Dat gebeurde om 18:36 vanavond. Dit was de oorzaak van deze bijna-doodervaring:

*Grote brand Aalsmeer*
In het centrum van Aalsmeer heeft maandag in het begin van de avond een grote brand gewoed. De brand ontstond vlak onder het dak van een nieuwbouwcomplex in de weteringstraat. De bouw van woningen en winkels was bijna voltooid. De brandweer had moeite om de vuurhaard te lokaliseren. Ondertussen wakkerde het vuur aan tot een grote brand. Tijsens de brand explodeerde er ook nog een gasfles. Deze werd tientallen meters weggeslingerd en kwam in de winkelstraat terecht. Daarbij raakte 1 passant licht gewond.



Ja, dat is nogal wat. Die passant daar stonden wij dus zo'n 5 meter vanaf. De gasfles kwam tegen het achterwiel van de fiets van de vrouw die gewond raakte. Deze had een grote slag. De vrouw was zeer ontdaan van het voorval zul je wel begrijpen.

Voor meer info en foto's klik hier en hier


Tja...

Wat moet ik hier nog aan toevoegen?

Sunday, November 26, 2006

I stand in awe

I stand in awe to You

'Tis amazing!

En als je leest hoe lang, zwaar en gigantisch zo'n beest is!

Ik heb er geen woorden voor!

And there's a void, only He can fill

Every point of view has another angle
and every angle has it's merit
but it all comes down to faith
that's the way I see it

You can say that love is not divine and
you can say that live is not eternal
all we have is now
but I don't believe it

There's a God-shaped hole in all of us
and the restless soul is searching
There's a God-shaped hole in all of us
and it's a void only He can fill

Does the world sem grey with empty longing
wearing everey shade of cynical
and do you ever feel that
there is something missing?

That's my point of view...
(Plumb - Candycoatedwaterdrops - God-shaped hole)

Kerkjes..

De kerkshopperij is best interessant. Het leuke is dat we nu in een aantal heel verschillende kerken zijn geweest, hele evangelische, iets minder uitbundig evangelische, overweldigend evangelische, baptisten, vrijgemaakt... We hebben alles zo'n beetje bekeken wat ons interessant leek. Vanmorgen zijn we op herhaling geweest in de iets rustigere evangelische gemeente en dat sprak mij toch wel aan. De preken die we tot nu toe daar gehoord hebben zijn zeer goed voor mijn geestelijk leven al zeg ik het zelf. Ik kan me zeer goed vinden in hun visie en in hun doen en laten.
Maar de band.... tja... goede voorzanger(s/essen) zijn schaars zeg maar...

Nou ja... ik laat meer weten als we meer definitiefs weten!

Huizen he?

Ik zou jullie op de hoogte houden van de hypothekenbla toch? Nou, ik heb weinig tijd gehad de laatste tijd, maar dit is er uit gekomen:

We kunnen lenen! En wel genoeg om een leuk huisje van te kopen. Dus gelukkig is hier een opening gevonden. Helaas moeten we wel even wachten op het nieuwe contract van de nieuwe toekomstige baas van mijn hubbie en dus is het nog even afwachten wanneer het eerste daadwerkelijke bod gaat plaatsvinden...

Onze voorkeur gaat uit naar het eerste huis van het vorige bericht, omdat hij simpelweg meer ruimte heeft en mogelijkheden tot uitbreiding. Maar goed.. We moeten afwachten of het huis nog te koop staat wanneer hubbie-lief zijn contract krijgt... Anders zijn er vast nog wel andere leuke huizen die te koop staan... maar dat zien we dan wel weer!

Thursday, November 16, 2006

huisjes enzo

Ja we hebben serieus gekeken naar huizen en wel naar deze twee:



Morgen gaan we naar een hypotheekadviseurin. En we gaan kijken of het uberhaupt haalbaar is. Ik ben benieuwd! U ook? :)