Saturday, October 06, 2007

Circle Percussion

Gisteren zijn we naar een voorstelling geweest van Circle Percussion. Dat was echt Genieten, met een hoofdletter 'G'. Nou ben ik al een fan van drums, maar nog meer van Afrikaanse drums en dergelijk soortige instrumenten. Dit vijftal wist me van het begin tot het einde te boeien met hun ritmes, grapjes en uitbundige gemep op de trommels. Steeds weer kwamen er nieuwe trommels ten tonele en was er weer een ander geluid te horen. Twee van de meest indrukwekkende trommels waren hele grote trommels van ongeveer 2 en 3 meter doorsnede.

Wat een geluid kwam er van dat podium af zeg! Geweldig, wat een muzikale talenten zijn die vijf mannen. Wat een ritmegevoel en wat een show! Voor een impressie wat plaatjes:


Voor een indruk van wat voor geluid daaruit voortkomt kijk dan hier

Monday, October 01, 2007

Verlof

Vandaag is mijn verlof ingegaan. Een weekje eerder dan gepland, maar toch wel erg nodig. Wat is het ineens zwaar geworden. Het werken was echt teveel. Nu maar lekker thuis aan de slag, op mijn eigen tempo en leker dingetjes regelen voor de babykamer, de bevalling, wat huishoudelijke dingen doen en natuurlijk wordt er ook aan nesteldrang gedaan haha. Daar is helaas niet aan te ontkomen. En 's middags? Dan doe ik gewoon lekker een dutje. Lekker bijkomen voordat Jeroen thuiskomt, zodat hij ook nog wat aan me heeft 's avonds en zodat ik lekker kan koken zonder dat ik last heb van mijn bekken, rug of vermoeidheid.

Dat is zo'n beetje mijn nieuwe dagindeling.. Ach ik vermaak me wel hoor! Ik heb genoeg te doen :)