Saturday, January 31, 2009

Alleen...

Ik was vandaag alleen thuis.. nou ja alleen, Fenna was er en natuurlijk sleep ik schatteke ook overal mee waar ik ga :) Maar Jeroen was werken. Hij zou na de lunch thuiskomen, maar helaas liep het allemaal wat uit. Nou was het allemaal niet zo'n drama, want ik heb me daardoor weer even op mijn projectje kunnen storten toen Fenna eenmaal weer op bed lag.

Fenna heeft van neef André een stoeltje gekregen toen ze werd geboren. Die moest alleen nog geschilderd. Ik wilde hem graag in verschillende kleurtjes maken, maar dat blijkt niet zo handig.. dus nu wordt hij gewoon roomwit. Hij is nu in ieder geval één keer in de grondverf gezet, en één keer in de verf. Dat moet nog een keer gebeuren. En als finishing touch ga ik haar naam er nog opschilderen in het roze. Ben benieuwd wat jullie er straks van vinden :) Foto's volgen dus nog..

Thursday, January 29, 2009

I

Vanmorgen bedacht dat we wel naar de ikea konden gaan.
Niet zoveel gescoord, maar wel lekker gegeten :)

De koopjeshoek had nog wat voor ons.
We moesten nog een bureaublad voor op zolder.
Gekeken of daar planken bij stonden.
En jawel!
Voor nog geen 5 euri's een bureaublad.
Toch leuk!

Onze kleine uk heeft zich daar ook prima vermaakt.
Lekker een soepje met brood op.
En heerlijk gebrabbeld terwijl ze rondgereden werd.
Net voor het eten viel ze in slaap, zul je altijd zien..
Ach ja, het is een mooie lieve meid.
Die overigens nu zich kostelijk vermaakt
met het eten van rozijntjes
en het drinken van een bekertje diksap.
Wat is ze toch geweldig!

Tuesday, January 27, 2009

Bah

Denk je enthousiast lekker aan de gang te gaan in huis, wordt je weer afgestraft. Fijn ook dat je daarna dan ook lekker kan slapen NOT! Maar goed, we gaan gewoon door, nieuwe dag, nieuwe start.

Vanmorgen lekker gewandeld, even naar schoonmoeders geweest in de Ichtusshop. Boekjes gekocht voor Fenna bij de Bruna en een boek voor mezelf bij de Ichtusshop. Tja die bon van de Bruna moet een keer op ;). Helaas kan ik bij de Bruna niet slagen, dus heb ik voor Fenna een paar kartonnen boekjes gekocht en voor mezelf daarna een boek bij de Ichtusshop gekocht, want daar hebben ze goede boeken :)

Nog even bijgepraat en daarna weer terug via de winkelstraat naar huis. Al met al toch een klein half uurtje gelopen. Ja, de fysio kan weer blij zijn.

Bij de Hema hebben ze trouwens een leuke nieuwe collectie babykleertjes, alleen zó jongens of zó meisjes! Dus maar niets gekocht en wachten tot het eruit geplopt is, zodat we gericht kunnen gaan shoppen :) Maar wat een leuke kleertjes!!!

Friday, January 23, 2009

Boek


Verzonken in een boek,
zit je uren te lezen
letters worden woorden
woorden die je op je in laat werken
meegezogen door het verhaal
nu nog zo in en in triest
komt het ooit nog goed?
drama's spelen zich af naast elkaar
deze zullen zich in elkaar voegen
en hopelijk samen zich tot een goed einde brengen..




Heerlijk gewoon lekker lezen, jezelf verliezen in een boek, even denken aan niets dan alleen het drama dat zich afspeelt in een wereld die niet echt is, een wereld waarin slecht tot goed wordt. Even de wereld om je heen vergeten en niet denken aan dingen van vandaag en morgen en even je zorgen opzij zetten.

Monday, January 19, 2009

blegh

Tjee.. winterdip ofzo? Kweetniet.. maar het wil niet zo..