Tuesday, February 24, 2009

Stapje voor stapje

Ik kom er wel... zij het stapje voor stapje.. maar ik kom er wel...

Tuesday, February 17, 2009

Boeiend...

Hoe kan je van een vreemde situatie, waarin je je geen houding weet te geven, naar een ongedwongen sfeer manoeuvreren? Hoe kan je van het ene op het andere moment van een zakelijk gesprek overgaan naar de orde van de dag? Hoe kan je fouten toegeven, maar tegelijkertijd ook op je strepen staan? Hoe kan je een nutteloos gesprek hebben gevoerd, maar tegelijkertijd het gevoel hebben dat je eruit bent gekomen? Hoe kan je vervolgens van opgelucht naar wederom een troubled mind gaan, door één opmerking? Hoe kan je je van je moeiten ontdoen en toch nog een goede nachtrust hebben?

Ik mag de Heer op mijn blote knieën danken denk ik dan. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik zo rustig bleef. Dat ik me hier doorheen heb geworsteld. Dat ik redelijk heb kunnen verwoorden wat ik voel. Dat ik me opgelucht voelde erna.

Helaas hebben wat anderen ook nog vat op mij.. helaas... dus we slaan weer aan het bidden..

Friday, February 13, 2009

Op zijn kop

Mijn wereld staat de laatste tijd vaak op zijn kop. Niets is zoals het was, niets gaat zoals het moet. De meeste tijd probeer ik te vullen met nuttige dingen om zorgen te vergeten, om niet te hoeven denken aan beslissingen die ik moet maken, om niet te hoeven bedenken wat nu het beste is en hoe ik dit of dat moet gaan oplossen.

Eén voordeel het huis wordt er schoon van ;)
Daar zit dan weer een nadeel aan.. mijn bekken en rug worden daar niet beter van :(

Gelukkig heb ik een lieve vrolijke meid die me steeds weer opnieuw opbeurt :D

Tuesday, February 10, 2009

WTF


Wat krijgen we nou?!

Friday, February 06, 2009

Ziek

Blegh wat kan je je beroerd voelen van een buikgriep. De dag doorbrengen met kotsen en andere dingen lozen in de wc is niet mijn favoriete bezigheid heb ik al wel weer gezien.
Ik was gisteren echt zo slap als een vaatdoek, kon echt niets. Kon mezelf nog net elke keer naar de wc brengen en weer terug naar bed. Pff.. wat een dag.

Gelukkig was mijn lieve mama er om me te helpen met Fenna. Correctie: om met Fenna bezig te zijn en mij te voorzien van beschuitjes, druifjes, en glaasjes water. Het ontbrak me echt aan niets gisteren. MIJN GROTE DANK DAN OOK VOOR MIJN ALLERLIEFSTE MAMA!!!!
Helaas moet ze haar lieve hulp van gisteren bezuren met ook ziek zijn vandaag. En ook Jeroen heeft nog een keer het virus opgepikt en ligt in bed :( Wat een zielige bende... Gelukkig fladdert Fenna er, vooralsnog, vrolijk doorheen. Fijn kind!

Wednesday, February 04, 2009

...

buh...

Soms wil het ff niet..

leuk ook die meewerkende buren GRRRR!!!

Monday, February 02, 2009

Tussendoor...


Let u vooral ook even op de lachende derde :)