Friday, June 30, 2006

Diplomaatje

Ahja.. vandaag nu toch echt mijn diplomaatje binnen... met ingang van 16 juni jongstleden ben ik Bachelor of Education...

Dat u het even weet.

Thursday, June 29, 2006

Waaaahhh!!

Ik heb volgende week mijn eerste sollicitatiegesprek sinds alle sollicitatiebrieven!!!!!! Ik ben echt een vrouw hoor, want het eerste wat ik dacht was:

Ja ik weet het ik ben erg... Maar het is echt belangrijk wat je aandoet, want de eerste indruk is heel belangrijk.. Maar goed ik weet het nog steeds niet.. Suggesties?? :)

Tuesday, June 27, 2006

Wat de toekomst brenge moge...

...Mij geleidt des Heren hand...Wil mij als een kind behand'len, dat alleen de weg niet vind, neem mijn hand in Uwe Handen en geleidt mij als een kind...Laat mij niet mijn lot beslissen, zo ik mocht ik durfde niet. Ach hoe zou ik mij vergissen als Gij mij de keuze liet...

Daarom Heer lijdt ons op Uw pad, geef ons het inzicht om te doen wat U wilt. Geef ons de wijsheid om de juiste beslissingen te maken. Heer leidt ons naar de plek waar wij moeten zijn.

Amen

Monday, June 26, 2006

Ik ben jarig!

En ziek!

Op zo'n moment wens je dat er iemand bij je is om voor je te zorgen.... Auw!

Sunday, June 25, 2006

Druk in je hoofd

Ken je dat ook? Dat het druk is in je hoofd?
Je bent bezig met van alles en nog wat alleen er ontstaat nog niets..
Je kijkt eens hier, je kijkt eens daar, maar nog niets wordt duidelijk

Dan naast alle bedrijvigheid probeer je ook nog eens te bedenken waarvoor je het allemaal doet en hoe de planning eruit gaat zien de komende jaren. Tis een gek gegeven: toekomst. Wie weet is die er wel helemaal niet en worden we morgen weggehaald van deze vage planeet. Dat maakt alles meteen ook zo dubbel.

Mijn hoofd is in ieder geval vol. Ik heb het idee dat rust me wel even goed gaat doen. Anders loop ik straks op mijn emotionele eind en kan mijn hubbie me oprapen... Waarom geen idee... het is nou eenmaal zo... Ik ben wapperdeflapper de laatste weken. Alle emoties fladderen heen en weer en daarnaast zijn er kwaaltjes die blijven doorzeuren, maar niet doorzetten of weggaan. Soms heb je even rust nodig. En dat soms is bij mij nu.

Friday, June 16, 2006

Thursday, June 15, 2006

...gevuld met allerlei activiteiten

Allereerst ben ik vanmorgen naar de markt geweest voor eten en daar kwam ik een bekende tegen waar ik mee aan de praat raakte. Ik besef het me des te meer als ik haar verhalen hoor: Ik ben zó gezegend! God is goed voor mij en voor mijn lief. Ik ben zo blij dat Hij er is in ons leven en dat we naar Hem mogen luisteren..

Er is alleen één ding wat ik me nog steeds af blijf vragen: wat is nu de bedoeling van ons leven, het leven van mij en mijn lief. Waar staan we volgend schooljaar en wat zijn we aan het doen. Ik zou het wel eens willen weten, want op dit moment hebben we nog niet echt een duidelijk idee, terwijl het nieuwe schooljaar alweer dichter en dichterbij komt. Ik ben (bijna) afgestudeerd en ik heb nog geen idee wat me te wachten staat: een baan of niet? In deze omgeving of niet? Er zijn nog zoveel vragen die ik wil stellen aan Hem, maar waar nog niet echt antwoord op is. Althans niet bij mij...
Ík vind het moeilijk iig.

Heb jij het gevoel dat je doet wat je moet doen in Naam van de Heer?

Friday, June 09, 2006

lusteloos...

Heb je dat ook wel eens, van die dagen waarop je lusteloos bent en waarop je eigenlijk liever niets doet, behalve op de bank hangen of in bed een tukkie doen. Zeker nu de warmte meewerkt aan dit gevoel kan ik er niet veel aan doen, behalve toegeven.

Daarom heb ik vanmiddag maar even lekker een tukkie gedaan.

Vandaag heb ik allerlei gevoelens gevoeld. Erge hoofdpijn, misselijkheid, spierpijn, misselijkheid, pijn in bepaalde delen van mijn lichaam die onverklaarbaar zijn en, oja, had ik al gezegd misselijkheid?

Ik vraag me toch af waar dit allemaal vandaan komt. Wil ik het weten? Geen idee...

Thursday, June 08, 2006

BFS en Beu tesamen!

Hoe kan het beter: Brown Feather Sparrow en Beu gaan samen optreden. In het huis van de leadzangeres van BFS. Voeg daarbij een drie gangen diner en een lekker sfeertje met een beperkt aantal mensen en je hebt summersessions! Het wordt gegarandeerd een mooie middag/avond. Mooie muziek, lekker loungen, lekker eten.. wat wil je nog meer?

Sunday, June 04, 2006

...

Het doet pijn wanneer je iemand waar je zoveel van houdt ziet lijden
Pijn wanneer ze aan de telefoon je uitlegt wat er is gebeurd
Pijn wanneer ze via de msn vertelt wat ze voelt
Pijn wanneer ze aan de telefoon vertelt hoe het gesprek is verlopen
Het doet pijn wanneer ze vertelt dat ze even niet meer weet wat ze moet doen
Pijn dat ze vertelt dat ze liever even alleen is
Pijn omdat ik er nu niet bij ben
Pijn omdat ze me dierbaar is

Pijn in mijn hart, in mij, diep in mij, want ik houd van haar
En naast de pijn voel ik ook verdriet, rouw, dubbelzinnige blijdschap,
en een onverklaarbaar gevoel van misselijkheid
Het is, het is.. tis moeilijk te verklaren...
dat is liefde denk ik...

Thursday, June 01, 2006

Because you're mine

I walk the line - Johnny Cash

I keep a close watch on this heart of mine,
I keep my eyes wide open all the time.
I keep the ends out for the tie that binds,
because you're mine, I walk the line.

I find it very, very easy to be true,
I find myself alone when each day is through.
Yes, I'll admit I'm a fool for you,
because you're mine, I walk the line.

As sure as night is dark and day is light,
I keep you on my mind both day and night.
And happiness I've known proves that it's right,
because you're mine, I walk the line.

You've got a way to keep me on your side,
you give me cause for love that I can't hide.
For you I know I'd even try to turn the tide,
because you're mine, I walk the line.

Wat een liefde he? Die Johnny Cash, maar zijn leven ging niet over rozen hoor. Er zijn heel wat dingen gebeurd voordat hij op het rechte pad kwam en voordat hij uiteindelijk met zijn vrouw JC trouwde. Echt een indrukwekkend verhaal.

Het mooie aan het liedje is dat hij elk couplet met een ander octaaf inzet. Totaal gebruikt hij 3 octaven om de coupletten mee te zingen. Waarvan 1 heeeeele lage. Eentje die, volgens mij niet veel mannen kunnen halen. Maar Joaquin Phoenix (degene die Johnny Cash speelt in Walk The Line) kon dat wel. Knap hoor!