Thursday, December 04, 2008

Wat een geweldig gevoel!

Jij, ukkie, die heen en weer zwemt. Op het moment dat ik even stil zit, rustig uitrust dan ben voel ik ukkie. Wat een geweldig gevoel is dat toch weer! Vergeten dat het zo fijn is om te genieten van je ukkie in je buik. Je bewust te zijn van het feit dat er een klein wondertje in je buik groeit. Zo bijzonder! Dat gespartel tegen je buikwand... heerlijk genieten gewoon!

Sunday, November 30, 2008

zwaar en boring

Tjonge nooit gedacht dat thuiszitten zo saaaaaaaaaaai kan zijn.. ongelovelijk. Als je al je klusjes in huis hebt gedaan, al je huishoudelijke taken hebt verricht, voor zover die 'mogen', dan zit je, ik iig, je te vervelen tot en met. En zeker als de kleine meid op bed ligt en je dus een paar uur aan huis gekluisterd bent kan je maar beter een hobby gaan zoeken, want oh wat is het huis saai als het schoon is. En wat is het stil als Fenna op bed ligt...

En het internet is op een gegeven moment ook gewoon niet interessant meer..

Iemand suggesties voor een leuke hobby?

Wednesday, November 12, 2008

shop till you drop..

Zal het er weer van komen morgen? We gaan iig voor de herkansing. Vorige week zouden we naar Hoofddorp gaan om te shoppen, maar dit werd verhinderd door allerlei afspraken van mijn kant en van mams kant. Dus morgen is de herkansing! Ben benieuwd of we ook kunnen slagen :) We'll see :D

Saturday, November 08, 2008

Monday, November 03, 2008

Leuke reacties

Grappig, steeds meer reacties krijg je op die groeiende buik:

- En, begin je het al te zien?
- Zo, dat gaat ineens wel hard zeg!
- Was dat de vorige keer ook al zo? Het lijkt ineens wel veel meer!

En de kinderen hadden een mooi knutselwerkje gemaakt met mijn duo Imke :) Geweldig! Echt leuk, mooi en vooral lief! Dat er aan mij gedacht wordt :D Ze hadden twee grote bloemen gemaakt.. zal nog ff een fotootje maken. Nu hangen ze te pronken in de klas.

Kortom, leuke dag!

En zoooo schattig al die wennertjes, krijg morgen nog een tweeling (om te wennen ja :) ) en ik ben nog benieuwd naar twee nieuwe kinderen waarmee ik later nog mag kennismaken. Heb er zin in, nog steeds!

Wednesday, October 29, 2008

zwanger zijn

Is niet nix... maar we hebben het eerste trimester zo goed als overleefd en dat betekent dat het vanaf nu eigenlijk weer de goede kant op gaat. Nu tijd om te gaan genieten van deze prachtige tijd, dit mooie wonder en mijn hernieuwde energie!

Thursday, October 16, 2008

uche uche

Mijn dagen bestaan momenteel uit hoesten, kuchen en keelpijn. Gelukkig is de laatste het minst aanwezig, maar dat gekuch, lekker droog in de keel, niet echt fijn, maar wat doe je eraan, lekker uitzieken maar dus. Fenna doet ook gezellig mee en manlief ook, dus we zijn lekker bezig hier ;)

Friday, August 15, 2008

Yeah Flevo!

Flevo was weer ouderwets genieten, hoewel het toch anders is met zo'n mupke bij je. Ineens had ik zoiets van tjee, wat staat de muziek eigenlijk hard! Ga je je toch meer zorgen maken om je kleine meid, omdat je toch ook niet wil dat ze een gehoorbeschadiging oploopt. Oordopjes doen wel wonderen en de kap van de kinderwagen dempt ook erg goed :)

Tja.. het blijft het ouderwetse Flevo sfeertje. Alleen het kamperensfeertje ontbrak, want tja, we waren er toch maar één dagje. Jammer wel. En op deze manier was het ook leuk, maar om nou te zeggen dat ik de volgende keer weer om 4:00 uur thuis wil zijn en om 8:30 er weer uit moet.... Volgende keer toch maar weer lekker hele weekend :)

De tent van Imke en Rutger: 'De Belofte' met lekkere thee en koffie... en een hele mooie tent met glas in lood en veel spiegels :)

De Quench, waar optredens zijn van verschillende bands, maar ook workshops dans en worship momenten.

Sixpence none the Richer, jawel met Tess Wiley. Arnoud je hebt wat gemist hoor!

Wednesday, June 18, 2008

Pff wat een dag...

Sommige mensen zul je wel helemaal nooit voor één klein deeltje begrijpen. Sommige mensen zijn zo ontzettend typisch, daar snapt echt niemand wat van. Misschien snappen ze zichzelf wel niet eens. Jammer alleen dat anderen daar de dupe van worden, dat onschuldige human beings het onderspit delven daardoor. Pfff wat een dag...

Tuesday, June 10, 2008

Monday, March 24, 2008

Leuk hoor zo'n groentehapje!

Leuk hoor, hapjes geven, maar wat geeft het een troep. Vieze washandjes van het snoetenpoetsen, vieze slabben van het knoeien, vieze kinderstoel van de vieze handjes, vieze spuugdoeken van het vegen en spugen, vies boxkleed van het spugen, vies bed van het spugen, en allemaal ORANJE, van de worteltjes. En laat dat nou net van die vlekken geven die er niet uit gaan!


Dus ik ben hard bezig geweest met bleken van de spullen die wit behoren te zijn en de spullen met een kleurtje zijn helaas verloren gegaan, tenzij iemand nog een tip heeft. Ik heb al prewash geprobeerd en daarna wassen, maar helaas dat mocht niet baten. Gelukkig heeft het bleken wel gewerkt, maar dat heeft als nadeel dat mijn handen nu stinken! Juk! En wassen met zout helpt wel iets, maar niet veel, dus nu zit ik de komende dagen met chloorhanden :( Ach ja, je moet wat voor je meisje over hebben :)

Sunday, March 16, 2008

Heerlijk genieten!

Lang lang geleden bestond er iets als een blog dat veel beschreven werd. Alleen er is nu een kindje geboren en dar slokt een hoop tijd op. Gelukkig is het een heel lief kindje en ben ik reuze trots en megaverliefd op haar!


Nooit geweten dat moedergevoelens zo diep gingen! Wat een liefde kun je hebben voor zo'n klein hummeltje en wat een vreugde als ze naar je lacht en met je praat! Heerlijk genieten van onze kleine meid :D




Op het werk gaat alles zijn gangetje en ik ben blij dat ik maar twee-en-een-halve dag werk, want dan is mijn werkenergie ook op en wil ik ook graag weer alle tijd en aandacht besteden aan ons wereldwondertje.


Manlief is ook een dag in de week thuis bij ons lieve schatteke en dat vind hij ook erg fijn, gezellig en relaxed. Helemaal genieten en lekker rondhobbelen met Fen en leuke dingen doen, en soms minder leuke dingen (huishouden enzo moet ook allemaal gebeuren helaas). Maar ik vind het prachtig! De liefste twee mensen op aarde die het samen gezellig en leuk hebben. Mijn twee schatten. Wat is het leven toch mooi!

Thursday, January 31, 2008

mijn trots! 2


druk en ziek

Tjonge.. ziek zijn is niet fijn.. ben nu al sinds ik ben begonnen met werken erg brak. Eerste week met kinderen resulteerde in verkoudheid en moeheid, tweede week met kinderen resulteerde in het voorgaande met daarbij een oogontsteking en volgens mij is mijn andere oog ook druk bezig ontstoken te raken. niet echt fijn dus..

qua drukte veel werk.. nieuwe klas die ik helemaal van de grond af moet inrichten en opbouwen. Kindje neemt veel tijd in beslag, leuke tijd :) maar wel tijd. En daarnaast nog huishouden. Tja, ik zeg niet dat ik de enige ben, maar het is wel druk, vooral omdat die nieuwe klas extra vrije dagen opslokt.. waardoor mij meisje dan weer bij oma is... heb haar liever thuis.... life's though

Tuesday, January 08, 2008

BAH!

Ik ben zo dom, zeg maar stom! Ik heb de verkeerde postcode opgegeven voor een pakketje, heb twee cijfers omgedraaid in mijn mail en nu ligt het pakketje in Almere en niet in Aalsmeer.. GRRRR! En ze kunnen het niet nog eens opsturen. Bah, moet ik het daar op komen halen zegt miep van de TNT. Ja ga voor me lol een uur rijden en een uur terug... pff... ik ben boos, bah bah bah! Ik moest morgen nog maar even na 2-en terugbellen over wat er met het pakketje gebeurd. Want de postcode bestaat niet in Almere.. Duh, het is ook in Aalsmeer.. maar dan net even een andere postcode.. OWWWWWW! hier had ik nou net geen zin in! Gek?

Stomme is dat ze het pakket niet kan doorsturen naar mij, maar dit staat op de site, spreken ze nu zichzelf tegen of niet?

"Als we een fout maken, doen we er alles aan die meteen weer goed te maken. Het kan dus gebeuren dat uw postbode aanbelt om verkeerd bezorgde post terug te vragen."

BAH! BAH! BAH!


Monday, January 07, 2008

Het zit er bijna op...

Helaas.. bijna is de vrije tijd op.. maar niet getreurd, ik ben alsnog 4 dagen in de week vrij :) Maandag 21 januari is het zover, dan ga ik weer aan de bak. Es kijken hoe het met mijn andere kinders gesteld is. Het begint al zo ernstig te worden dat ik van de week moest bedenken wie ik ook al weer tegen kwam uit mijn klas.. hoe heet ie nou ook alweer. Ooooooh ernstig!