Monday, March 24, 2008

Leuk hoor zo'n groentehapje!

Leuk hoor, hapjes geven, maar wat geeft het een troep. Vieze washandjes van het snoetenpoetsen, vieze slabben van het knoeien, vieze kinderstoel van de vieze handjes, vieze spuugdoeken van het vegen en spugen, vies boxkleed van het spugen, vies bed van het spugen, en allemaal ORANJE, van de worteltjes. En laat dat nou net van die vlekken geven die er niet uit gaan!


Dus ik ben hard bezig geweest met bleken van de spullen die wit behoren te zijn en de spullen met een kleurtje zijn helaas verloren gegaan, tenzij iemand nog een tip heeft. Ik heb al prewash geprobeerd en daarna wassen, maar helaas dat mocht niet baten. Gelukkig heeft het bleken wel gewerkt, maar dat heeft als nadeel dat mijn handen nu stinken! Juk! En wassen met zout helpt wel iets, maar niet veel, dus nu zit ik de komende dagen met chloorhanden :( Ach ja, je moet wat voor je meisje over hebben :)

Sunday, March 16, 2008

Heerlijk genieten!

Lang lang geleden bestond er iets als een blog dat veel beschreven werd. Alleen er is nu een kindje geboren en dar slokt een hoop tijd op. Gelukkig is het een heel lief kindje en ben ik reuze trots en megaverliefd op haar!


Nooit geweten dat moedergevoelens zo diep gingen! Wat een liefde kun je hebben voor zo'n klein hummeltje en wat een vreugde als ze naar je lacht en met je praat! Heerlijk genieten van onze kleine meid :D




Op het werk gaat alles zijn gangetje en ik ben blij dat ik maar twee-en-een-halve dag werk, want dan is mijn werkenergie ook op en wil ik ook graag weer alle tijd en aandacht besteden aan ons wereldwondertje.


Manlief is ook een dag in de week thuis bij ons lieve schatteke en dat vind hij ook erg fijn, gezellig en relaxed. Helemaal genieten en lekker rondhobbelen met Fen en leuke dingen doen, en soms minder leuke dingen (huishouden enzo moet ook allemaal gebeuren helaas). Maar ik vind het prachtig! De liefste twee mensen op aarde die het samen gezellig en leuk hebben. Mijn twee schatten. Wat is het leven toch mooi!