Wednesday, March 25, 2009

Better days

Ze zijn er nog :)

Jippie!

Monday, March 23, 2009

Lekker dagje

Wat doe je als het van dat stormachtige en natte weer is en de kleine meid ligt op bed?
Nou dan is het tijd om achterstallig onderhoud bij te werken.
Dus nu staan de foto's weer op CD-R en is de comp weer wat leger. Ben ik weer een beetje opgeschoten met het dagboek van Fenna. Ja, deze mama houdt nog steeds bij wat de kleine meid allemaal bijleert en dat komt dus in haar dagboek. Dat vervolgens wordt opgeleukt in publisher en dan weer wordt uitgeprint om als aandenken voor later te dienen, voor wanneer de kleine meid groot is.
Zo heb ik voor haar ook al een boekwerk klaarliggen van de zwangerschap. Vind het fijn om haar straks iets mee te geven als ze groot is, zodat ze ook weet hoe ze is opgegroeid, wat ze wanneer kon, wat ze deed toen ze klein was. Hoe lang ik dat volhoud? Geen idee.. we'll see...

Voor de nieuwe spruit is ook een zwangerschapsdagboek in aanleg, kan wel merken dat hij minder uitgebreid wordt dan die van Fenna.. heel veel dingen zijn vanzelfsprekender en niet alles wil ik opschrijven. Dus tja.. maar goed, ik wil ook deze spruit wat meegeven voor later, dus ik doe mijn best :)

Thursday, March 19, 2009

plak

Vanmorgen op pad geweest voor de aanstaande happening (lees: bevalling). Alles moet toch straks weer klaarliggen als het staat te gebeuren.
Daarna nog even met Fenna naar de Hema geweest, maar helaas niet kunnen scoren wat ik wilde. Had wat frutsels nodig voor Fenna's fotoalbum. Eindelijk heb ik van de week de foto's ingeplakt, maar nu moet de versiering er nog bij. Helaas dus.. Verder kwam ik er gisteren bij het plakken ook achter dat we nog maar foto's hebben laten afdrukken tot maand 4! Oh nee,.. ze is al 17 maanden.. hmm.. dat plakken duurt dus nog wel even hihi. Gelukkig worden het wel steeds minder foto's ;)

Vanmiddag nog heerlijk een uurtje in bed kunnen duiken, terwijl Fenna ook haar oogjes dicht had in haar eigen bedje. Fijn zo'n rustmomentje op de dag.

Inmiddels ligt de kleine meid weer op bed en ben ik fris gedoucht aan het typen, terwijl manlief zich in de schuur 'vermaakt' met een electraklus die al even ligt.

Straks een filmpje kijken met een chipje en lekker relaxen op de bank. Buikje heeft ook rust nodig na een dag ermee rondsjouwen.

Tuesday, March 17, 2009

Posi

Fenna is blij, mama is blij.
Fenna is vrolijk, mama is vrolijk.
Fenna heeft plezier, mama heeft plezier

Hoe cliché, maar zo waar!

Buikje groeit, kindje groeit.
Buikje beweegt, kindje beweegt.
Daar wordt mama ook blij van :)

Toch fijn dat die kleine dingen je leven zin kunnen geven,
dat die kleine dingen je kunnen oppeppen,
je positief kunnen helpen denken.

Het leven is goed met kinderen!

Wednesday, March 11, 2009

Fietsen

Het was mooi weer, dus zin om te fietsen.
Helaas wel wat wind, dus ook wel fris.
De pret was kort, maar intens.
De storende factor was weer eens aanwezig.
Dus na een blokje om weer thuis aangekomen.

Desalniettemin wel genoten :)

Sunday, March 08, 2009

Handel (2)

Dit keer een aankoop voor beide kids. Want ja, ze moeten straks tegelijk vervoerd kunnen worden en papa en mama moeten dan ook nog eens wat bagage mee kunnen nemen, zoals boodschappen. Dit issem dan:


De achterkant kan dus helemaal plat, zodat ukkie lekker kan liggen straks en er past ook precies een maxicosi in achterin. Fenna heeft vandaag getest, hij zat goed. 't Was alleen een beetje koud. Want we waren op 'Het Vlietland' vlakbij Leiden. Alleen is dat nogal een open recreatieterrein en de wind was echt guur en koud. Het is er wel mooi, misschien iets voor als het weer warmer weer is ;) Een impressie:

Saturday, March 07, 2009

Handel

Het lijken wel de handelsdagen hier in Huize van Dillewijn. Vandaag een zitje gescoord voor achterop die fiets. Morgen gaan we naar het zuiden des lands voor een kinderwagen (waarover later meer) en manlief heeft weer eens een lading muziek binnengehaald vanavond. Leuk spul zit ertussen :)

Marktplaats rocks! En de Meerbode ook soms ;)

Wednesday, March 04, 2009

Druilerig weer

Wat een vies, druilerig en treurig weer... Getsie, dat is nou iets om chagrijnig van te worden...


Bah!

Sunday, March 01, 2009

Niets doen


Soms heb je van die dagen, dan doe je eigenlijk gewoon liever niets. En dan is dat ook gewoon heerlijk. Natuurlijk doe je altijd wat... iig ademhalen ;). Ik heb nog meer gedaan dan dat hoor, boekje lezen, beetje internetten, thee leuten, eten uiteraard in 3-voud en zelfs nog een beetje actief gedaan, we hebben namelijk een wandelingetje gemaakt.

's Morgens wilden we een wandelingetje maken, toen begon het te spetteren.. dus maar even uitgesteld, aangezien de kleine meid ook aangaf op bed te willen. Tja, 's middags voor de herkansing dan maar, begon het weer te spetteren. Nou, dan maar met plu en regenhoes een wandelingetje maken. Was wel even lekker, even eruit.