Thursday, March 19, 2009

plak

Vanmorgen op pad geweest voor de aanstaande happening (lees: bevalling). Alles moet toch straks weer klaarliggen als het staat te gebeuren.
Daarna nog even met Fenna naar de Hema geweest, maar helaas niet kunnen scoren wat ik wilde. Had wat frutsels nodig voor Fenna's fotoalbum. Eindelijk heb ik van de week de foto's ingeplakt, maar nu moet de versiering er nog bij. Helaas dus.. Verder kwam ik er gisteren bij het plakken ook achter dat we nog maar foto's hebben laten afdrukken tot maand 4! Oh nee,.. ze is al 17 maanden.. hmm.. dat plakken duurt dus nog wel even hihi. Gelukkig worden het wel steeds minder foto's ;)

Vanmiddag nog heerlijk een uurtje in bed kunnen duiken, terwijl Fenna ook haar oogjes dicht had in haar eigen bedje. Fijn zo'n rustmomentje op de dag.

Inmiddels ligt de kleine meid weer op bed en ben ik fris gedoucht aan het typen, terwijl manlief zich in de schuur 'vermaakt' met een electraklus die al even ligt.

Straks een filmpje kijken met een chipje en lekker relaxen op de bank. Buikje heeft ook rust nodig na een dag ermee rondsjouwen.

No comments: