Thursday, July 27, 2006

Tijd voor vakantie... tenminste...

Zo bijna vakantie tijd... We gaan zaterdagnacht op vakantie en dan hopen we zo'n 3 weken door te brengen in de omgevind Italie (Dolomieten) en Oostenrijk(Alpen).


Eigenlijk hopen we stiekum dat er voor die tijd nog een huisje voor ons beschikbaar is... Maar dat zal er wel niet inzitten... maar anders gaan we na de vakantie verhuizen naar Aalsmeer bij schoonpama.. En dan kijken we van daaruit weer verder... Tis toch wel raar allemaal nog steeds...

Al iemand een huisje in de aanbieding?? :)

Sunday, July 23, 2006

Fetish

Ja, ik heb een fetish... meerdere zelfs... Wanna know?

Wednesday, July 19, 2006

Dingen om te doen:

Ik had vandaag genoeg dingen die ik me voorgenomen had om te gaan doen.
Ik ben dan ook op tijd eruit gegaan en ben aan de slag gegaan. Ik ben lekker onder de douche gestapt en heb het bed afgehaald en dus een wasje gedraaid. Daarna ben ik gaan stofzuigen en daarna even gegeten. Toen de boodschappen gedaan voor het eten vanavond. Daarna de was die nog hing afgehaald en het fris gewassen beddengoed opgehangen. Daarna ben ik even gaan ontspannen. Toen heb ik het bed weer opgemaakt en nu zit ik lekker op de bank te relaxen... te denken aan wat ik allemaal voor 12-en heb weten te doen en dat ik me daar goed bij voel, omdat ik niet nutteloos ben zoals ik me wel vaker voel. En ik ben blij met mezelf...

Daarnaast wachten we gewoon verder totdat het komt...

Tuesday, July 18, 2006

Vrede

Vrede in mijn hoofd
is een groot goed
is een geweldig gevoel

Op dagen dat ik niets te doen heb
spookt het dagelijk door mijn hoofd

Vandaag was een uitzondering
ik ervaarde de gedachten
maar dacht tegelijkertijd
dat het kan
maar dat het ook heel goed niet kan
dat het goedkomt
wat er ook komen zal

Hij zorgt voor ons
Hij is er voor ons
Hij zorgt ervoor dat het goedkomt
Hij zorgt voor onze toekomst

Ik wil meer en meer in en met en door Hem leven
De vrede en rust die Hij geeft is geweldig
het geeft me een goede kijk op de toekomst
en een goed gevoel over wat komen gaat

Let there be praise!!

Sunday, July 16, 2006

Wa wa wachten

Het lijkt wel alsof je je hele leven wacht en wacht en wacht.. Ik wacht me suf en ik heb nog steeds, na al die jaren, geen geduld gekweekt. Het is vermoeiend om geen geduld te hebben. Het is vervelend, het is stomvervelend, het is een ramp, het is... stoppen met denken, stoppen met voelen, tis blik op oneindig, tis enkel één doel... Je mag de Heer de hemel in prijzen...

En dat doen we dan ook wel, maar dat blijft moeilijk als je geduld zodanig op de proef wordt gesteld. Hoewel we nu een stap dichterbij zijn dan een week geleden is er nog het onzekere gevoel dat me overdonderd, me meeneemt naar de twijfels die ik diep heb verborgen en me langzaamaan meer en meer overmant en me gek maakt:
Woord het deze? Wordt het een andere? Wanneer zal het rond zijn? Wanneer kunnen we over? Wanneer, wat, waar? Wie heeft voor mij het antwoord op al mijn vragen?

Er is er maar Één die weet wat er gaat gebeuren en dat geeft vastigheid, maar omdat ík het nog niet weet heb ik tegelijkertijd al mijn gevoelens die met me op de loop gaan. Ik raak verstrikt in mijn eigen web van gevoelens dat ik aan het weven ben in mijn leven en ik heb Iemand nodig die me verteld hoe ik dat weven kan stoppen, die het web ontwart, mij eruit haalt en me verteld hoe ik de dingen voortaan moet aanpakken. Wat moet ik nog meer doen om het duidelijk te maken: Ik heb hulp nodig bij het vinden van de rust en bij het kweken van geduld. En dan komt de rest vanzelf. Maar help me er astublieft mee, want ik kan het niet alleen!

Tuesday, July 11, 2006

Ik ben juffie!!

Ja dat was ik een soortemet al, maar dan nu echt!!! Oftewel: ik heb een baan!! Jeej!!

Maar dat betekent nu verder alles daaromheen regelen, waaronder een verhuizing...

Tuesday, July 04, 2006

It's my birthday!

Nou ja dat was het allang, maar maandag heb ik dan mijn cadeautje gehad van Jeroen.. Met het ook op de toekomst mocht ik van hem in ontvangst nemen:

Kiddies

Vandaag heb ik dan mijn eerste oppasdagje gehad.. Wat een gezellige dag. Lekker met kinderen zeulen, voeren, drinken geven, wandelen in de wandelwagen... En al die mensen die kijken je aan met verschillende gedachten.

Vandaag ben ik dus met ze naar de apotheek gelopen (en zij dan in de wandelwagen), dan zie je echt mensen kijken van: 'Ach wat schattig!' Maar ook mensen van, 'O wat is ze nog jong' en dan ook mensen die glimlachen naar je zooo lief, die laatste dat zijn vooral oma's of wannabe oma's volgens mij.. Al wat oudere vrouwen die kleinkinderen (willen) hebben hihi. Echt schattig om hen zo te zien kijken.

Monday, July 03, 2006

Zomaar een baantje

Ha! Vandaag heb ik een baan gescoord: ik ben oppas geworden. Ik pas vanaf morgen op twee kleine koters van 11 maanden. Je raad het al, het is een tweeling. Twee lieve donderstenen van jongens. En het leuke is, ik mag echt zelf weten wat ik met ze ga doen. Ik mag ze zelfs komen showen aan mijn ouders... als die dan in ons dorpske zouden wonen, of een boodschap met ze doen voor mezelf, als ik dat wil, of lekker wandelen met ze.. of, of, of, of... Het lijkt me echt heel leuk en ik ben heel benieuwd hoe het me morgen zal bevallen :) Ik mag morgen zes uurtjes oppassen op ze en daarbij is moeders in de buurt, ze moet namelijk inpakken voor de vakantie, maar dat vind ik zeker niet erg.. want als ik iets niet weet, dan kan ze meteen vertellen hoe of wat.

Jeej! Tis nog maar voor 5 uurtjes in de week, maar tis iets.. Wellicht kan ik meer oppaskindjes vinden haha.. ga ik gewoon mijn hele verdere leven oppassen.. kan ik me ook nog opgeven bij het gastouderbureau hier :) Maar goed.. juf zijn is ook leuk. We'll see what the future will bring, above all what He wil bring us. We'll be waiting!

Sunday, July 02, 2006

Voor pampus liggen is goed :)

Mooie mensen... op weg naar Pampus... mooi weer... stralend weer... warm weer... veerbootje... fort Pampus... drankje op een terrasje... ff zwemmen in je kleren... veerbootje... strandje van Muiden... zwemmen en ballen... zonnen en snacken... genieten... en vooral fijne dag... thuiskomen... zien dat je verbrand bent... zien dat je bruin bent geworden... nog ff wat broodjes met smur eten... lekker douchen... van de avond verder genieten...

Wat wil een mens nog meer?