Wednesday, December 30, 2009

Besluit

I am me and I'm proud to be!

Monday, December 21, 2009

Sneeuw

Tja.. als er sneeuw ligt én je bent vrij, dan moet je er met volle teugen van genieten toch? En daar hoort dus bij, sleeen, sneeuwpoppen bouwen én sneeuwballen gooien :) Helemaal leuk!


Friday, December 18, 2009

Wie ...

Lastig te zeggen wie je echt bent.
Ik weet mijn rollen, vrouw, moeder, dochter, zus, leerkracht... tja..
maar wie ben ik echt?
Moeilijk..

Misschien is het zo lastig te definieren omdat ik nog niet helemaal mezelf ben, ik probeer nog teveel mensen te pleasen, teveel me voor te doen als iemand die ik niet ben, omdat op die manier misschien mensen me leuker, aardiger vinden. Maar dat kan juist ook averechts werken natuurlijk. Misschien moet ik eens ophouden met pretenden en gewoon 'zijn'.

Just trying to be me...

en elke dag die ik rond bekenden doorbreng maakt dat niet makkelijker. Vast zitten in een patroon van wie je zou willen dat je bent of wie andere zouden willen dat je bent...

Just wanting to be me...

Tuesday, November 24, 2009

Monday, November 23, 2009

Saturday, November 21, 2009

Arnoud...

Tja Sorry, dit is niet voor Arnoud, maar voor Alfons bedoeld. Ons gekke kleine grote meisje heeft bedacht dat ze voor zowel Arnoud als Alfons dezelfde naam moet gebruiken. We zijn haar al aan het leren dat Alfons Alli is en Arnoud Arnoud. Lastig hoor voor zo'n klein wupke, maar ze leert snel.
Ik ben ook zo trots op beide koters. De een heeft net leren terugrollen van buik naar rug en de ander heeft net leren tellen van 1 tot 10 en kan puzzels maken van 6 stukjes. Ik vind het knap, maar ik ben vast bevooroordeeld ;)

Ik zit me wel eens te bedenken wat ik op een dag doe, eigenlijk niet zo veel en eigenlijk ook wel weer heel veel. Het is inhoudelijk niet zo veel, maar alles bij elkaar opgeteld zijn het wel een heleboel dingen. Er wordt wel eens gemakkelijk gedaan over het leven van een thuisblijfmoeder. Nou ben ik niet een echte, maar wel voor meer dan de helft van de week, dus vind ik dat ik ook een klein beetje recht heb op die titel ;) Maar serieus, wat doe je op zo'n dag. Ik zie het een gemiddelde man nog niet nadoen...
Even een opsomming van hoe een dag er zoal uitziet als ik thuisblijf:

8:00 uur
Kids wakker.
Mezelf wassen, aankleden, etc.
Oudste eruit vissen, luier, aankleden, haar frutselen (je kent dat wel, staartjes en clipjes).
Jongste eruit vissen, luier, aankleden
Flesje maken, jongste flesje geven
Broodje smeren voor mezelf en de oudste.
Broodje eten.
Stofzuigen
Boodschapjes doen
Fruithap ergens tussendoor proppen
Broodjes smeren, fles je maken.
Tegelijk fles geven en broodje eten samen met de oudste
Wasje draaien, wasje opvouwen
Kindjes op bed gooien
Pleetjes schrobben
Wasje ophangen
Soms nog wat strijken als daar tijd voor is.
Kindjes weer uit bed vissen, soms één voor één, soms worden ze tegelijk wakker.
Fruithapje maken (=schillen of pellen) voor de oudste en wat drinken klaarmaken
Zelf ook wat drinken met een koekje
Flesje maken.
Jongste weer op bed.
Qualitytime met de oudste.
Koken
Eten met manlief en de oudste.
Afwassen met manlief
Oudste speelt nog wat. jongste uit bed halen.
Hapje maken voor de jongste, flesje maken voor de jongste
Omstebeurt naar binnen gooien bij de jongste.
Oudste op bed, jongste op bed.
Rust.........
8:00 uur

Als papa's denken dat ze het druk hebben tsss... Overigens over manlief heb ik niets te klagen, die werkt op zijn 'vrije' dag zo goed als hetzelfde schema af, zij het niet nog meer. Maar er zijn erbij die denken dat we alleen maar op ons gat zitten, tss.. as if! Zij hebben nog pauze op het werk, maar dat is hier alleen het geval als de kids op bed liggen en er ondertussen even geen strijk ligt te wachten of kids te vroeg wakker worden of was gedaan moet worden of of of.. noem maar op.. en nee, dit is geen klagen, ik geniet ervan, ik geniet van de kids, van mijn mooie lieve meiden. Zij zijn me meer waard dan wat dan ook!



Ik zou niet willen ruilen met een fulltime vrouw zonder kinderen. Werken is echt leuk, tenminste mijn werk, maar mama zijn, dat maakt het leven nog net wat mooier ;)

Friday, November 13, 2009

Weekendje weg..

Druk druk druk, allemaal om een weekendje te kunnen ontspannen. Ik heb er altijd zo'n hekel aan, die voorbereidingen en dan is het maar voor een weekend.. Niet eens voor een paar weken, zoals in de zomervakantie. Ik geniet altijd van het pakken en inpakken van de auto als we op vakantie gaan in de zomer, maar voor zo'n weekend.. ik stress meer dan dat ik inpak, ik denk elke keer dat ik de helft vergeet, en bedenk dan wat dat zou kunnen zijn. Ik loop van hot naar her, hier wat pakken, daar nog wat graaien. Oja, ik moet nog shampoo mee, niet het beddengoed van de kids vergeten, oh en ook nog een slaapshirt. Pff.. het lijkt wel werken. Hopelijk weegt het weekend op tegen de stress vooraf ;)

Thursday, October 22, 2009

Als je nog een keer kies zegt....

Dan issie er al uit. Tjee, het was effe wachten, maar eenmaal binnen is het prik, prik, prik. prik. Effe wachten op de verdoving .....................................................Duw, sjor, trek, PLOP kies eruit!
En nog een keer, omdat het zo kort was :) Effe boren...... Duw, sjor, trek, PLOP nog een kies eruit! Whaaa dat was het? Tis dat de werelf om me heen erg draaide, maar anders zou ik huppelend de behandelkamer uitgerend zijn om lachend te vertellen aan manlief dat het een piece of cake was :D

Echter,...... mijn leven zou mijn leven niet zijn als ik daarna niet de vruchten kon plukken van de al voorspelde pijnlijkheden en zwellingen :( Tja, het leven gaat niet over rozen, dus slikken we nog een zakje ibuprofen weg en gaan we lachend verder met wat nog over is van deze dag.

Thursday, October 15, 2009

Wist je dat...

... rijden in de wagen van manlief zijn werk nog best spannend kan zijn
... ouders gezellig kunnen zijn
... kinderen nog gezelliger zijn
... het gevoel hebben nutteloos te zijn niet fijn is
... flensjes eten na 20:00 uur heel gezellig kan zijn
... collega's na 20:00 steeds gezelliger worden :)
... herfstideeen uitwisselen leuk is
... snotteren inmiddels (na 3 weken) niet fijn meer is :(

Sunday, September 27, 2009

It's ba-ack

Dankzij hubbie die gisterenavond fijn bezig was op youtube ben ik weer beland in het authentieke 90's sfeertje. :)

Klik hier om te kijken waar hij zoal mee bezig is geweest.

Oja, herinnert u zich deze nog nog nog nog nog nog.....

Saturday, September 26, 2009

90's

Hmm.. ik geloof dat ik oud wordt.. Het is weer 90's week, maar eerlijk gezegd heb ik niet zoveel lol meer in de 90's week op 3fm dan voorheen. Ik weet niet wat het is, maar ik heb niet meer het gevoel van: Yeah, back in time, misschien komt het door het soort muziek wat ik tot nu toe heb gehoord op de radio, en wie weet krijgt de boel nog een zwier waardoor ik straks denk: Yeah 90's week!!

Ik hoop het, want ik kreeg altijd zo'n heerlijk sentimenteel gevoel, zo'n gevoel dat je ook hebt bij het kijken van oude tekenfilmtunes op youtube. Zoals deze en deze en deze en deze en deze (kijk voor nog meer leuke filmpjes op youtube aan de rechterkant in het scrollmenu ;) )

Thursday, August 27, 2009

:(

Bah! Waarom moet het allemaal zo moeilijk?!

Sunday, August 09, 2009

naaien

Ja, ik heb de smaak te pakken. Kleertjes naaien voor de grote kleine meid :) Leuke bezigheid. Even aan niets anders denken dan naaien. Lekker mindless bezig zijn :)





Friday, July 24, 2009

Tuesday, July 21, 2009

Fiets

Of Pietsjie, zoals Fenna het zegt :) Nieuw! En ik is blij :)


Dat ding achterop is voor de maxicosi, zie hier

Saturday, July 18, 2009

Vakantie

We hebben lekker genoten van het weekje vakantie in Duitsland. Helaas kon papa maar een weekendje overkomen, de baas had hem nodig... Maar desalniettemin was het hartstikke leuk en gezellig in de Harz. Eigen pics volgen nog op de kiddyblogs, want opa heeft ze op zijn camera staan.

Monday, June 29, 2009

Sunday, June 28, 2009

douche

Wat is een douche toch fijn op een dag als vandaag.
Wat een geplak. Maar we hebben het fijn gehad.
Met de bezoekers en de kids hebben we een tippel gemaakt.
Naar de watertoren, naar het surfeiland.
Maar wat een lucht kwam er langsdrijven.
Nee, geen stank, maar wolkendek.
Donkerblauw tot grijs.
Zoals je wel ziet als het gaat onweren.
Dus maar weer terug gewandeld naar Stokkenland.
Daar was het ook goed toeven.
Jammer dat er uiteindelijk geen drupje is gevallen...
Zijn we voor niets huiswaarts gekeerd.
Ach ja, zo was het ook fijn :)
Hoop dat de bezoekers er ook zo over denken ;)

Wednesday, June 24, 2009

Blablabla


Fijn zo'n dame met verkooppraatjes...

Monday, June 22, 2009

Dit moet een zondag zijn


Lekker genieten onde de parasol bij de schoonpapa en -mama, terwijl de ene kleine slaapt in de wagen en de andere kleine het speelgoed ontdekt :)



Dat moet een zondag zijn...

Wednesday, June 10, 2009

Ach toch...

Arme kleine grote meid. Zielig om je kindje zo lamlendig te zien. 2 Dagen hoge koorts en spugen en verder niet meer kracht hebben dan een vaatdoek is niet leuk voor zo'n ukje.


Maar..... gelukkig is ze vandaag weer een beetje opgeknapt! Ze is niet meer zo warm en ze is vrolijk en heeft babbels voor 10! Gelukkig, het lijkt op zijn retour :)

Friday, June 05, 2009

3

Vandaag de eerste dag met zijn 3-en thuis. Fenna, Yara en ik. Wat een genot!

Terwijl net de kleine meiden op bed lagen kon ik even door het huis sjeesen: wasje gedraaid en opgehangen, wasje gevouwen en opgeruimd, bed verschoond, raam van de tussendeur schoongepoetst, wc'tje schoongemaakt. Wilde nog stofzuigen, maar wilde het heerlijk slapende ukje niet wakker maken. Ze sliep net!

Fenna vermaakt zich prima met een boekje en een centje, terwijl Yara zich tegoed doet aan mamamelk :) Heerlijk die meiden! Mama geniet!

Tuesday, June 02, 2009

Yama

Ja, vandaag was het Yara en mama dag.

Papa was weer naar het werk en Fenna naar oma.
Jammer hoor, dat de eerste tijd van met zijn viertjes thuis zijn en wennen aan elkaar alweer voorbij is. De kraamweek was al snel voorbij, maar die tweede week ging zo mogelijk nog sneller!

Fenna heeft zich vandaag heerlijk vermaakt bij oma. Ze was bij Max en Floor thuis en heeft in de slaapkamer van Floor al het speelgoed verkend: het poppenhuis, de kassa, een doraboekje. Lachen, gieren, brullen. Daarna etenstijd en daarna was het tijd voor een tuk.

Papa heeft het zwaar gehad op het werk. Wennen weer..
(dat beloofd wat als ik weer moet gaan werken, ben dan bijna een half jaar uit de running geweest...)

Yara en mama hadden het ook zwaar. Yara had de hele dag last van lucht en boerde zich suf. Mama heeft Yara veel op schoot gehad en rechtop gehouden om te laten boeren, maar de boeren bleven maar komen.. dus liggen en slapen was er niet bij. Dat was vanaf vanmorgen 11:00 uur tot vanavond 18:00 uur. Tja, je kan niet alles hebben.. Hopelijk gaat het morgen weer beter. Ach ze maakt het weer goed als ze vannacht weer 7 uur slaapt ;)

Friday, May 29, 2009

Mama van 2 kiddies

Jaja, het is dan echt zover. Inmiddels al bijna 2 weken weer!

Wat is het weer even wennen de eerste dagen om ouders te zijn van zo'n jong wuppie. Voedingen om de zoveel uur, luiertjes die piepklein zijn, spuitluiers, niet meewerkende armpjes en beentjes bij het aankleden, huiluurtjes, zachtgesabbelde pinken, nachtvoedingen.
Klinkt misschien allemaal negatief, maar ik geniet ervan :) Lekker tutten met dat lieve meisje op schoot, lekker kroelen en knuffelen, voeden en tegelijkertijd staren naar dat mooie kindje, kijken naar hoe ze slaapt, in elkaars ogen staren en even vergeten dat er een wereld om je heen is :D


Wat is het toch weer wonderlijk zo'n klein mensje. Ik ga proberen er helemaal van te genieten, want ja, die eeuwige cliché "geniet ervan, want ze worden snel groot" is zó waar!

Wednesday, May 13, 2009

bevallingsliedjes :)

Laatst was er op Stenders Eetvermaak een verhaaltje over een papa die via Youtube zijn vrouw had helpen bevallen bij gebrek aan een verloskundige. Stenders deed een oproepje over wat nu de beste liedjes zijn om bij te bevallen. Dit was de winnaar:

Push it - Salt 'N Peppa

:)

Tuesday, May 05, 2009

Vol is vol

Zou je zeggen... tenminste, wij mensen die op de wereld zijn.. Ons ukkie denkt daar nog even anders over. Terwijl de verloskundige een statement deed: 'tja, wel vol ja, echt vol', dacht deze mama, tja, dat voel ik ook wel, maar wat doe je eraan. Behalve bevallen is er geen andere optie. En daarvoor is de enige remedie, wachten... wachten, wachten, wachten. We doen niet anders.. er zit ook niets anders op, helaas...

Tuesday, April 28, 2009

Slapen en lezen

Dat is waar mijn dag uit bestaat. En Fenna natuurlijk ;)

Thursday, April 16, 2009

Scharrelen

Terwijl de kleine meid rondscharrelt in de tuin,
terwijl het zonnetje lekker schijnt,
terwijl manlief ziek is,
terwijl beeb draait en doet in mijn buik,
terwijl de poezen in de tuin genieten van de warme tegels,
terwijl de bloesem van de appelboom uit de knop komt,
terwijl de plantjes langzaam ontwaken uit hun winterslaap
heb ik mij verschanst op een ligstoel in de tuin
met een boek op mijn schoot
met mijn gedachten op oneindig
en geniet ik met volle teugen van de dingen om mij heen.

Hoe geweldig is het leven als je getrouwd bent,
als je moeder bent,
als je zwanger bent,
als het zonnetje schijnt,
als je een boek hebt waar je in weg kunt zinken.

Lang leve de lente!

Friday, April 03, 2009

Ontslag!

Ja, ik ben ontslagen!
























bij de therapeut :) Ze vond dat het zo goed ging met me (en ik ook) dat ze me niet meer wilde zien hihi. Ja, ik voel me ook goed, het gaat stukken beter. Nu lichamelijke klachten proberen te vermijden. Vandaag is dat niet zo gelukt, morgen ws ook niet zo, maar ik ga weer mijn best doen vanaf zondag. Lekker 's middags op bed met Fenna, even een uurtje meepakken. Het scheelt een hoop in de pijn in mijn rug en heupen. En ook scheelt het als ik 's avonds ga slapen. Kan vaak niet slapen als ik teveel heb gedaan, ben dan snel misselijk en te rusteloos om te gaan slapen. Dus tja, hoop dat ik het zo lekker kan volhouden totdat ukkie zich aandient. Wanneer zou dat zijn?

Wednesday, March 25, 2009

Better days

Ze zijn er nog :)

Jippie!

Monday, March 23, 2009

Lekker dagje

Wat doe je als het van dat stormachtige en natte weer is en de kleine meid ligt op bed?
Nou dan is het tijd om achterstallig onderhoud bij te werken.
Dus nu staan de foto's weer op CD-R en is de comp weer wat leger. Ben ik weer een beetje opgeschoten met het dagboek van Fenna. Ja, deze mama houdt nog steeds bij wat de kleine meid allemaal bijleert en dat komt dus in haar dagboek. Dat vervolgens wordt opgeleukt in publisher en dan weer wordt uitgeprint om als aandenken voor later te dienen, voor wanneer de kleine meid groot is.
Zo heb ik voor haar ook al een boekwerk klaarliggen van de zwangerschap. Vind het fijn om haar straks iets mee te geven als ze groot is, zodat ze ook weet hoe ze is opgegroeid, wat ze wanneer kon, wat ze deed toen ze klein was. Hoe lang ik dat volhoud? Geen idee.. we'll see...

Voor de nieuwe spruit is ook een zwangerschapsdagboek in aanleg, kan wel merken dat hij minder uitgebreid wordt dan die van Fenna.. heel veel dingen zijn vanzelfsprekender en niet alles wil ik opschrijven. Dus tja.. maar goed, ik wil ook deze spruit wat meegeven voor later, dus ik doe mijn best :)

Thursday, March 19, 2009

plak

Vanmorgen op pad geweest voor de aanstaande happening (lees: bevalling). Alles moet toch straks weer klaarliggen als het staat te gebeuren.
Daarna nog even met Fenna naar de Hema geweest, maar helaas niet kunnen scoren wat ik wilde. Had wat frutsels nodig voor Fenna's fotoalbum. Eindelijk heb ik van de week de foto's ingeplakt, maar nu moet de versiering er nog bij. Helaas dus.. Verder kwam ik er gisteren bij het plakken ook achter dat we nog maar foto's hebben laten afdrukken tot maand 4! Oh nee,.. ze is al 17 maanden.. hmm.. dat plakken duurt dus nog wel even hihi. Gelukkig worden het wel steeds minder foto's ;)

Vanmiddag nog heerlijk een uurtje in bed kunnen duiken, terwijl Fenna ook haar oogjes dicht had in haar eigen bedje. Fijn zo'n rustmomentje op de dag.

Inmiddels ligt de kleine meid weer op bed en ben ik fris gedoucht aan het typen, terwijl manlief zich in de schuur 'vermaakt' met een electraklus die al even ligt.

Straks een filmpje kijken met een chipje en lekker relaxen op de bank. Buikje heeft ook rust nodig na een dag ermee rondsjouwen.

Tuesday, March 17, 2009

Posi

Fenna is blij, mama is blij.
Fenna is vrolijk, mama is vrolijk.
Fenna heeft plezier, mama heeft plezier

Hoe cliché, maar zo waar!

Buikje groeit, kindje groeit.
Buikje beweegt, kindje beweegt.
Daar wordt mama ook blij van :)

Toch fijn dat die kleine dingen je leven zin kunnen geven,
dat die kleine dingen je kunnen oppeppen,
je positief kunnen helpen denken.

Het leven is goed met kinderen!

Wednesday, March 11, 2009

Fietsen

Het was mooi weer, dus zin om te fietsen.
Helaas wel wat wind, dus ook wel fris.
De pret was kort, maar intens.
De storende factor was weer eens aanwezig.
Dus na een blokje om weer thuis aangekomen.

Desalniettemin wel genoten :)

Sunday, March 08, 2009

Handel (2)

Dit keer een aankoop voor beide kids. Want ja, ze moeten straks tegelijk vervoerd kunnen worden en papa en mama moeten dan ook nog eens wat bagage mee kunnen nemen, zoals boodschappen. Dit issem dan:


De achterkant kan dus helemaal plat, zodat ukkie lekker kan liggen straks en er past ook precies een maxicosi in achterin. Fenna heeft vandaag getest, hij zat goed. 't Was alleen een beetje koud. Want we waren op 'Het Vlietland' vlakbij Leiden. Alleen is dat nogal een open recreatieterrein en de wind was echt guur en koud. Het is er wel mooi, misschien iets voor als het weer warmer weer is ;) Een impressie:

Saturday, March 07, 2009

Handel

Het lijken wel de handelsdagen hier in Huize van Dillewijn. Vandaag een zitje gescoord voor achterop die fiets. Morgen gaan we naar het zuiden des lands voor een kinderwagen (waarover later meer) en manlief heeft weer eens een lading muziek binnengehaald vanavond. Leuk spul zit ertussen :)

Marktplaats rocks! En de Meerbode ook soms ;)

Wednesday, March 04, 2009

Druilerig weer

Wat een vies, druilerig en treurig weer... Getsie, dat is nou iets om chagrijnig van te worden...


Bah!

Sunday, March 01, 2009

Niets doen


Soms heb je van die dagen, dan doe je eigenlijk gewoon liever niets. En dan is dat ook gewoon heerlijk. Natuurlijk doe je altijd wat... iig ademhalen ;). Ik heb nog meer gedaan dan dat hoor, boekje lezen, beetje internetten, thee leuten, eten uiteraard in 3-voud en zelfs nog een beetje actief gedaan, we hebben namelijk een wandelingetje gemaakt.

's Morgens wilden we een wandelingetje maken, toen begon het te spetteren.. dus maar even uitgesteld, aangezien de kleine meid ook aangaf op bed te willen. Tja, 's middags voor de herkansing dan maar, begon het weer te spetteren. Nou, dan maar met plu en regenhoes een wandelingetje maken. Was wel even lekker, even eruit.

Tuesday, February 24, 2009

Stapje voor stapje

Ik kom er wel... zij het stapje voor stapje.. maar ik kom er wel...

Tuesday, February 17, 2009

Boeiend...

Hoe kan je van een vreemde situatie, waarin je je geen houding weet te geven, naar een ongedwongen sfeer manoeuvreren? Hoe kan je van het ene op het andere moment van een zakelijk gesprek overgaan naar de orde van de dag? Hoe kan je fouten toegeven, maar tegelijkertijd ook op je strepen staan? Hoe kan je een nutteloos gesprek hebben gevoerd, maar tegelijkertijd het gevoel hebben dat je eruit bent gekomen? Hoe kan je vervolgens van opgelucht naar wederom een troubled mind gaan, door één opmerking? Hoe kan je je van je moeiten ontdoen en toch nog een goede nachtrust hebben?

Ik mag de Heer op mijn blote knieën danken denk ik dan. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik zo rustig bleef. Dat ik me hier doorheen heb geworsteld. Dat ik redelijk heb kunnen verwoorden wat ik voel. Dat ik me opgelucht voelde erna.

Helaas hebben wat anderen ook nog vat op mij.. helaas... dus we slaan weer aan het bidden..

Friday, February 13, 2009

Op zijn kop

Mijn wereld staat de laatste tijd vaak op zijn kop. Niets is zoals het was, niets gaat zoals het moet. De meeste tijd probeer ik te vullen met nuttige dingen om zorgen te vergeten, om niet te hoeven denken aan beslissingen die ik moet maken, om niet te hoeven bedenken wat nu het beste is en hoe ik dit of dat moet gaan oplossen.

Eén voordeel het huis wordt er schoon van ;)
Daar zit dan weer een nadeel aan.. mijn bekken en rug worden daar niet beter van :(

Gelukkig heb ik een lieve vrolijke meid die me steeds weer opnieuw opbeurt :D

Tuesday, February 10, 2009

WTF


Wat krijgen we nou?!

Friday, February 06, 2009

Ziek

Blegh wat kan je je beroerd voelen van een buikgriep. De dag doorbrengen met kotsen en andere dingen lozen in de wc is niet mijn favoriete bezigheid heb ik al wel weer gezien.
Ik was gisteren echt zo slap als een vaatdoek, kon echt niets. Kon mezelf nog net elke keer naar de wc brengen en weer terug naar bed. Pff.. wat een dag.

Gelukkig was mijn lieve mama er om me te helpen met Fenna. Correctie: om met Fenna bezig te zijn en mij te voorzien van beschuitjes, druifjes, en glaasjes water. Het ontbrak me echt aan niets gisteren. MIJN GROTE DANK DAN OOK VOOR MIJN ALLERLIEFSTE MAMA!!!!
Helaas moet ze haar lieve hulp van gisteren bezuren met ook ziek zijn vandaag. En ook Jeroen heeft nog een keer het virus opgepikt en ligt in bed :( Wat een zielige bende... Gelukkig fladdert Fenna er, vooralsnog, vrolijk doorheen. Fijn kind!

Wednesday, February 04, 2009

...

buh...

Soms wil het ff niet..

leuk ook die meewerkende buren GRRRR!!!

Monday, February 02, 2009

Tussendoor...


Let u vooral ook even op de lachende derde :)

Saturday, January 31, 2009

Alleen...

Ik was vandaag alleen thuis.. nou ja alleen, Fenna was er en natuurlijk sleep ik schatteke ook overal mee waar ik ga :) Maar Jeroen was werken. Hij zou na de lunch thuiskomen, maar helaas liep het allemaal wat uit. Nou was het allemaal niet zo'n drama, want ik heb me daardoor weer even op mijn projectje kunnen storten toen Fenna eenmaal weer op bed lag.

Fenna heeft van neef André een stoeltje gekregen toen ze werd geboren. Die moest alleen nog geschilderd. Ik wilde hem graag in verschillende kleurtjes maken, maar dat blijkt niet zo handig.. dus nu wordt hij gewoon roomwit. Hij is nu in ieder geval één keer in de grondverf gezet, en één keer in de verf. Dat moet nog een keer gebeuren. En als finishing touch ga ik haar naam er nog opschilderen in het roze. Ben benieuwd wat jullie er straks van vinden :) Foto's volgen dus nog..

Thursday, January 29, 2009

I

Vanmorgen bedacht dat we wel naar de ikea konden gaan.
Niet zoveel gescoord, maar wel lekker gegeten :)

De koopjeshoek had nog wat voor ons.
We moesten nog een bureaublad voor op zolder.
Gekeken of daar planken bij stonden.
En jawel!
Voor nog geen 5 euri's een bureaublad.
Toch leuk!

Onze kleine uk heeft zich daar ook prima vermaakt.
Lekker een soepje met brood op.
En heerlijk gebrabbeld terwijl ze rondgereden werd.
Net voor het eten viel ze in slaap, zul je altijd zien..
Ach ja, het is een mooie lieve meid.
Die overigens nu zich kostelijk vermaakt
met het eten van rozijntjes
en het drinken van een bekertje diksap.
Wat is ze toch geweldig!

Tuesday, January 27, 2009

Bah

Denk je enthousiast lekker aan de gang te gaan in huis, wordt je weer afgestraft. Fijn ook dat je daarna dan ook lekker kan slapen NOT! Maar goed, we gaan gewoon door, nieuwe dag, nieuwe start.

Vanmorgen lekker gewandeld, even naar schoonmoeders geweest in de Ichtusshop. Boekjes gekocht voor Fenna bij de Bruna en een boek voor mezelf bij de Ichtusshop. Tja die bon van de Bruna moet een keer op ;). Helaas kan ik bij de Bruna niet slagen, dus heb ik voor Fenna een paar kartonnen boekjes gekocht en voor mezelf daarna een boek bij de Ichtusshop gekocht, want daar hebben ze goede boeken :)

Nog even bijgepraat en daarna weer terug via de winkelstraat naar huis. Al met al toch een klein half uurtje gelopen. Ja, de fysio kan weer blij zijn.

Bij de Hema hebben ze trouwens een leuke nieuwe collectie babykleertjes, alleen zó jongens of zó meisjes! Dus maar niets gekocht en wachten tot het eruit geplopt is, zodat we gericht kunnen gaan shoppen :) Maar wat een leuke kleertjes!!!

Friday, January 23, 2009

Boek


Verzonken in een boek,
zit je uren te lezen
letters worden woorden
woorden die je op je in laat werken
meegezogen door het verhaal
nu nog zo in en in triest
komt het ooit nog goed?
drama's spelen zich af naast elkaar
deze zullen zich in elkaar voegen
en hopelijk samen zich tot een goed einde brengen..




Heerlijk gewoon lekker lezen, jezelf verliezen in een boek, even denken aan niets dan alleen het drama dat zich afspeelt in een wereld die niet echt is, een wereld waarin slecht tot goed wordt. Even de wereld om je heen vergeten en niet denken aan dingen van vandaag en morgen en even je zorgen opzij zetten.

Monday, January 19, 2009

blegh

Tjee.. winterdip ofzo? Kweetniet.. maar het wil niet zo..